The Nest - Lesvos

Location | Lesvos, Greece

Date | June 2019, 2 weeks

Partner | The Pedagogical Institute of Los Angeles

Budget | €2500

Project | Construction of timber loft, staircase, and flooring

Dimensions | (Loft) 10 x 3 m, space for about 8 children

Situation

The Nest space on Lesvos is located inside the community center of the NGO One Happy Family. The space is managed by PiLA and serves young children from 0 to 6 years of age. 

Project

Our project team designed and constructed a timber loft structure to expand the usable floor space. The well crafted staircase leads to the upper floor. The railing consisted of rotatable blocks with blackboard paint for children to uniquely make their own space. The painting and furniture of the room was executed by PiLA.

© Stichting Office for the New Earth - Nederland | 2022